Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


FrP

Etter at FrP endelig fikk en plass i regjering har det vel aldri vært mer sutring om. Alle kan ikke alltid være fornøyde og det er vel noe i uttrykket; forandring fryder! Vel, dette er vel på en måte mitt motspill til bloggen middagstid.wordpress.com skrevet av Kjersti på 26 år og jeg sikter til dette innlegget hennes som nå florerer rundt på Facebook:

http://middagstid.wordpress.com/2013/09/10/i-dag-er-det-flaut-a-vaere-norsk/

Det jeg finner mest lavmål med denne bloggposten er at ABB blir dratt inn i dette. Dette har da overhodet ingenting med saken eller FrP å gjøre!!! Det spiller ingen rolle om han tidligere var medlem av unge FrP. Partiet har hele veien gjort det klart og tydelig at de tar fullstendig avstand fra hans handlinger og syn. Hva han gjør på cella spiller forøvrig heller ingen rolle så lenge han sitter der og aldri slipper ut igjen!

Jeg kan med hånden på hjertet si at dette har jeg ventet lenge på; FrP i regjering! Jeg var på ingen måte lei meg eller trist og langt fra flau over å være norsk. Hvorfor i all verden skal jeg være flau over det? Vi lever i et demokrati der flertallet regjerer. Man skulle ikke alltid tro det var slik, men sånn er det altså og jeg er strålende fornøyd. Jeg har alltid stemt FrP og kommer også antagelig også alltid til å gjøre det.

Hver eneste dag våkner vi opp til en eller annen avisoverskrift om hvordan NAV behandler dødssyke, pleietrengende og uføre som faktisk er avhengig av den lille hjelpen de får. Vi leser om eldre som må sove på badet og får beskjed om at dette må vi faktisk kunne forvente. Dette er ikke verdig ethvert menneske. Det står mange barn uten barnehageplass enda det er lovet full barnehagedekning. Statistikken over kriminelle handlinger stiger i takt med innvandringen som er helt ute av kontroll. Du kan bare selge noen blader på gata så er du kvalifisert for dagpenger mens en vanlig arbeidssøker må være i karantene i mange uker for å få det godkjent…… Alt dette har skjedd mens AP har sittet ved makten. Jeg legger også merke til at du har styrt skuta helt uten å nevne Soria Moria- erklæringen. Dette var løfter og garantier folket fikk da AP satt og lovet gull og grønne skoger. Ikke en dritt har skjedd siden den gang. Eldreomsorgen blør og er under enhver kritikk. Det samme med ruspolitikken og helsevesenet……. Disse trenger et løft og har ikke tid til å vente!

Siv Jensen

I stedet øses det ut milliarder av penger til land som er rike nok fra før og som overhodet ikke har behov for vår hjelp. Da jeg satt og så på valget mandag kveld natt til 10. september, så ble jeg imponert over Siv Jensen. Mektig imponert! Hun var energisk, hun var synlig og hun var klar i talen sin og det er mange mennesker som nå har gått og ventet på det hun endelig sa; Morna Jens! Jens har bevist i mange nok år at vi har for dårlige systemer og at de ikke fungerer. Men har det skjedd noe? Ikke av det jeg kan se! Vi trenger et løft på mange områder her i landet og FrP står for mange av dem som er vesentlige for å gjøre fremskritt. Vi må blant annet få ned helsekøene og få flere private aktører på markedet slik at alle kan få den hjelpen de trenger. Dette skaper også arbeidsplasser. Trenger vi ikke flere arbeidsplasser da? Jeg betaler gladelig bompenger fremfor å ligge dødssyk i en mørklagt sykehuskorridor med beskjed om at jeg må bare smøre meg med tålmodighet så kanskje det kommer en sykepleier i løpet av natten…….

Jeg er langt fra flau over å være norsk ststaborger i dag, jeg er derimot stolt!. Nå kan jeg se frem til en lysere fremtid med et borgerlig flertall som faktisk kan få skuta på rett kjøl igjen. Det vil ritkignok ta litt tid før vi merker noen endringer, men det viktigste er at det allerede nå forhandles om disse endringene. Dessuten er også Erna Solberg ei dame med skikkelig tæl og futt og jeg har virkelig tro på et løft i norsk politikk. Noe vi trenger sårt. Jeg tror samerbeidet med Siv og Erna vil nå nye høyder selv om det som sagt vil ta litt tid før vi ser noen forandringer. Den tidligere regjeringen har bevist at de ikke er handlekraftige og står for det de sier. Vi kan nok forvente at det blir slik med ny regjering også, men på veldig mange færre saker. Jeg har tro og håp om at den nye regjeringen med borgerlig flertall klarer å få gjennomført flere tiltak enn AP noensinne har gjort og lovet.

Siv Jensen er ei strålende dame med karisma og utstråling fra ende til annen. Hun tør å være vågal, hun tør å gjøre motspill og ikke minst være seg selv og er full av positv energi. Hennes beste egenskap er vel at hun har klart å være en folkelig person hele veien mot målet sitt i politikken. Hun har holdt hodet kaldt og hevet hele veien og hun fikk en velfortjent seier. Noe av det beste med Siv Jensen er at hun klarer å formidle forståelige budskap til gjennomsnittborgeren slik at budskapet hennes blir forstått. Jeg har aldri noensinne opplevd i mine valgår at hun har pakket inn sin egen politikk i en tåkedott tykk som tjære og som lukter sure ullsokker lang vei slik som Jens Stoltenberg har. Hun snor seg ikke unna og bortforklarer med dårlige og uforståelige unnskyldninger som ingen ikke forstår en dritt av. Dette er noe Jens Stoltenberg er kjent for. I mine øyne er han en skikkelig pyse som ikke tør å stå for egne meninger og faktisk gjøre noe med dem. Det er bare snakk og har vært det i 8 trauste år…..

En liten ting til slutt, Siv; dersom du nå opplever negative holdninger og kommentarer for det dritkule og dristige kjolevalget ditt, Cruella Devil- blikket ditt i talen din så har de misforstått fullstendig. Dette var din kveld og den var så vel fortjent. Vi som har stemt på deg og ditt parti i mange år deler gledesrusen med deg og vi vet at politikk ikke handler om antrekk, ville blikk og ekstatisk jubel ute av kontroll. Det handler om hva deere står for! Du har fått til noe din forgjenger Carl I. Hagen aldri klarte; å komme i regjering og DET er noe å være stolt av. Vel, jeg går med hevet hode for deg og ønsker deg hell og lykke på veien i forhandlingene videre med borgerlig regjering. GRATULERER SIV JENSEN, JEG HEIER PÅ DEG!

Reklamer