En fantastisk ripasso


Jeg kom forleden over denne nydelige ripassoen da jeg var over hos naboen for litt skravlings. Det viste seg at hun hadde kjøpt den i utlandet på en eller annen tax- free, men den finnes også som bestillingsvare på vinmonopolet. Prisen er det heller ingenting i veien med; 129,90 så jeg bestilte like greit 4 flasker med det samme. Nytes best temperert og den kan drikkes enten alene som kosevin eller til en hyggekveld med litt ost og kjeks. Her ville jeg gått for de milde og halvfete til fete ostevariantene som f.eks brie, camembert, babybel, godt modnet jarlsberg og taffelost.

Smaken er rund, fyldig, mild og fruktig med et snev av bitter ettersmak. Fargen er dyprød og jeg anbefaler at den prøves. Denne vil også passe utmerket til påskelammet! Ellers passer den også til storfe og vilt. Vinen jeg snakker om er en italiener som heter Conte Ricci Nobiltá Ripasso 2011 og ser slik ut:

foto privat

foto privat

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..