Hva er din drømmetilværelse?


De aller fleste av oss ønsker å både se bedre ut og å føle oss bedre. Vi lever en livsstil i dag som gjør at vi stresser mer, har mindre tid til barna våre og oss selv og de aller fleste av oss velger selv hvordan vi vil leve. Men én ting kommer vi ikke unna, og det er aldringsprosessen. Både innenfra og utenfra. Slik samfunnet er i dag eldes vi mye raskere enn før og søker stadig nye veier for å bremse denne prosessen på.

Hvis jeg fortalte deg at du har muligheten til å kunne kombinere både helsegevinster og et yngre utseende med en inntekt du kan leve av, ville du lytte til hva jeg har å si da? Hvis ja, så send meg en mail. Hvis nei, hvorfor ikke?

For å oppfylle drømmene sine må man gå litt ut av sin egen komfortsone. Oppfylling av drømmer krever en del arbeid og litt investering i seg selv, men hvor mye er du villig til å ofre? Jeg snakker ikke bare om penger, men også om tid.

Hvordan ville det være å våkne opp om morgenen full av energi og være klar til å gripe dagen akkurat slik du selv måtte ønske? Reise på ferie når du vil? Være hjemme med barna? Det er en drøm de fleste av oss har, inkludert meg selv og jeg er faktisk på god vei til å kunne nå disse målene. Tenk å kunne leve ut drømmene dine med totalt økonomisk frihet og dessuten ha en gjentagende inntekt måned etter måned? Er det noe du kunne tenke deg?

Be your own boss

Det er mange skeptikere og tvilere ute i den store verden, men spør deg selv; hvorfor er du skeptisk og hva tviler du på? Er det deg selv? Tror du at din drømmetilværelse en dag kommer til å ramle ned i fanget ditt uten at du har investert i deg selv på noen som helst måte? Da må du nok tro om igjen for det skjer nemlig ikke.

Jeg selv startet som selvstendig distributør for ikke lenge siden for et selskap i USA som er verdensledende på markedet av hudpleie innen anti ageing og har gjort det ganske så bra hittil.

Her er noen spørsmål jeg vil at du skal stille deg selv og svare på:

1. Hva driver du med nå?

2. Hva nøyaktig innebærer det?

3. Hvor lenge har du holdt på med dette?

4. Hva gjorde du før?

5. På hvilken måte blir du affisert av hva som foregår innen økonomi nå?

6. Hva ønsker du å gjøre med livet ditt og hvordan ønsker du å leve?

7. Har du noen gang tenkt på å drive med noe annet enn det du gjør i dag?

8. Bare av ren nysgjerrighet; har du sett videoen på 2 minutter ennå?

Mange sitter nok og tenker at dette her er noe lurer og nok et pyramidespill, men der tar du GRUNDIG feil. Selskapet ble etablert 09.09.2009 i Florida og er pr. dags dato et av verdens raskest voksende selskap innenfor sin nisje, som er anti ageing.

I november 2014 lanserte de et produkt som får rynker, mørke ringer og poser under øynene til å forsvinne på kun 2 minutter. Ja, du leste riktig! Dette produktet er ennå ikke lansert i Norge, men jeg har valgt å knytte meg opp mot et team i USA og har derfor tilgang allerede nå. Vil du vite mer, så send meg gjerne en mail. Norge slipper dette på markedet 25. april 2015.

Mange tror også at det koster enorme summer å starte opp for å bli med, men du vil bli positivt overrasket. Jeg vil også fortelle deg hvordan du kan tjene inn oppstartskostnaden på kun EN DAG!! Dette regelrett flyr ut av døra før jeg får det inn døra! Hva har du å tape? Du trenger ikke å være noen superselger for å få til dette for dette selger seg nemlig selv! Dessuten har dette selskapet hele 6 måter å generere inntekt på!

For hvert minutt du bruker på å tenke over dette, er det noen andre som griper muligheten og den er STOR og den er her NÅ! Hva du velger er helt opp til deg selv, men det vil aldri skje noe før du bestemmer deg for å ta action.

Jeg vil bli din personlige mentor hele veien og hjelpe deg og du vil få samme tilgang til produkter som ikke er lansert i Norge ennå og coaching fra USA som jeg har. Vil du vite mer eller har du flere spørsmål, er det bare å ta kontakt. Jeg sender deg kun relevant informasjon om det du er interessert i å høre mer om, eller du kan sjekke ut mer her:

http://ttoduediligence.com/?u=4410

 

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..