Opptatt av utseende?


Alle ønsker å ta seg bra ut, kvinner noe mer enn menn. Etter hvert som vi eldes vil både hud og kropp miste en del av den spensten vi hadde som unge og mange ønsker å ta få dette tilbake. Noen benytter seg av hudpleieklinikker til en veldig dyr sum, mens andre igjen velger Botox som en løsning på problemene. Vel, hver sin lyst men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er en av de som velger sistnevnte. Botox er nervegiftig protein som sprøytes inn i kroppen. Dette toksinet har tidligere blant annet blitt brukt til å lage biologisk våpen. Dette proteinet blir produsert av bakterien clostridium botulinum som gir botulisme. For meg er det ganske ufattelig at noen faktisk tør å utsette seg for dette selv om det anses som trygt å bruke innenfor medisin og skjønnhetspleie. Jeg velger å ikke ta den sjansen.

Hvis jeg forteller deg at du kan oppnå de samme eller enda bedre resultater og samtidig gir deg varig effekt på en naturlig måte, ville du lytte til det? Det fines faktisk alternativer til å putte gift inn i kroppen og det gjøres ved hjelp av moderne stamcelleteknologi. Forskere har funnet en måte å utvinne vekstfaktorer fra stamceller og å dra nytte av de ved å bruke de i hudpleieprodukter som du og jeg bruker daglig. Fascinerende, ikke sant? Det er stamceller som produserer alle de nye cellene. Stamcellene er opphavet til spesialiserte kroppsceller, som muskel-, blod-, hud-, tarm- og nerveceller, og er ansvarlige for å reparere skader i kroppen og for å vedlikeholde vevene våre.

Før og etter bruk av cleanser og serum

Før og etter bruk av cleanser og serum

Stamceller ligger som oftest i dvale og deler seg bare en sjelden gang, kanskje bare én gang i måneden. Når en stamcelle deler seg, kan det bli dannet to nye, like stamceller. Det kan også bli dannet én ny stamcelle og én celle som går over til å bli «vanlig» celle, som deretter igjen deler seg videre om og om igjen slik at det kan bli dannet tusenvis av spesialiserte celler fra én og samme stamcelle. Disse cellene har mistet noen av stamcellens egenskaper på veien og har ikke «evig liv» slik som stamcellene. Legger ved en liten videosnutt om moderne stamcelleteknologi innen hudpleie:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e5RWZafotSw

Hva om du ble fortalt at det finnes en naturlig måte å reparere skadene i huden på en helt naturlig måte uten å måtte pumpe deg full av gift eller bruke tusenvis av kroner i hudpleiesalonger? Det finnes faktisk slike produkter på markedet, men ikke i vanlige butikker, parfymerier, helsekost etc. Produktene inneholder ikke stamceller, men vekstfaktorer utvunnet fra stamceller og de har hjulpet tusenvis av mennesker verden over til et bedre utseende og økt selvtillit.

Serum brukt på strekkmerker i kun 5 dager på den ene siden av magen

Serum brukt på strekkmerker i kun 5 dager på den ene siden av magen

Mange opplever å få store, stygge strekkmerker etter barnefødsler eller av at de vokser for fort og huden ikke klarer å henge med i prosessen. Rynker og fine linjer kommer naturlig med alderen, men aldri før har vi vært så opptatt av utseendet vårt som nå. Vi søker oss stadig tilbake til slik vi en gang var før alt dette skjedde og vi er villige til å gå langt for å oppnå disse resultatene. Vi eldes også forskjellig og resultater vil variere fra person til person, men de aller fleste vil merke en drastisk endring i løpet av de 30 første dagene. De som sliter med kviser/ akne opplever ofte dramatiske resultater i løpet av et par uker. Mange av oss har også skjemmende arr som vi ønsker å skjule. Hva med hårtap?

Vil du vite mer om hva disse produktene er og hva de kan gjøre for , er det bare å ta kontakt for mer informasjon.

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..