Glutenfri hjemmelaget pizza


Her er en oppskrift jeg bruker til hjemmelaget pizza som vi alle kan nyte sammen. Den er veldig enkel og rask å lage, ca 30- 40 min fra du begynner til ferdig resultat 🙂

Du trenger: 1 pk Semper mix og bruk samme mengde vann som oppgitt, men her kommer min vri: jeg bruker 1 pk tørrgjær, 2 ss Trocomare urtesalt og jeg er raus med oljen! Dette er viktig dersom du ønsker en sprø bunn og skorpe. Personlig foretrekker jeg olivenolje. Deigen skal bli veldig klissete/ løs slik at du kan bre den ut med slikkepott i bakepapirkledd langpanne 35×40 cm.

Til fyll trenger du: 1,2 kg kjøttdeig eller karbonadedeig alt etter hva du selv liker best, 2 pk Toro kjøttdeigsaus eller Toro pizzafyll med den smaken du selv vil ha (her er det flere varianter). Bruk også det du måtte ønske av fyll av pølse, skinke, pepperoni, paprika, løk, purre, biff, kylling, sopp osv. Her er det kun din egen fantasi, men personlig foretrekker jeg kun kjøttdeig og skinke, evt sopp og biffkjøtt, da sausen smaker ganske mye i seg selv. Revet ost til topping. Tips: denne kan du også lage som tacopizza med nachos. Bruk da tacomix i kjøttdeigen istedet for saus og strø bare over nachos dersom du tåler det!

Bildet er hentet fra google

Bildet er hentet fra google

Begynn å lage deigen og bre den ut. Denne skal ikke heves i forkant! Stek opp kjøttdeig/ karbonadedeig og bland inn pizzasausen/ fyllet du har valgt og følg anvisningen på pakken. OBS! Hvis du bruker Toro kjøttdeigsaus så reduser væskemengden til 3 dl vann pr. pose! Jeg steker kjøttdeigen i 2 omganger så jeg bruker bare to poser med fyll/ saus. Fordel dette jevnt på pizzaen og legg på det du vil ha og revet ost på toppen. Stekes på 220 grader midt i ovnen ca 20 min.

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..