Mallorca 2009


Året 2009 var første gang familien var på tur til sydligere strøk sammen. Vi reiste i mai måned og feiret 17. mai på Mallorca, rettere sagt i Alcudia. Det var veldig varmt til å være såpass tidlig på året, men det gjorde ikke så veldig mye. Vi reiste med de to eldste barna som den gang var 9 og 13 år. Minstefrøkna ble igjen hjemme hos svigermor og svigerfar.

Her er noen bilder fra turen vår:

foto privat

foto privat

foto privat

foto privat

Disse bildene er tatt fra et delfinshow fra Marineland, en stor flott park med masse forskjellige dyr. Alt fra delfiner, papegøyer, sjøløver, fugler, skilpadder osv. Vi var også på et show med forskjellige papegøyer som gjorde masse triks og rare ting. Kjempeartig!

foto privat

foto privat

Dette bildet er fra markedet som finner sted hver søndag i den gamle delen av Alcudia. Her var det godis i lange baner, frukt og grønnsaksboder, klær, sko, smykker, vesker osv. Det var alt mulig rart og det var bare å prute på det vi kom over.

foto privat

foto privat

Etter en lang vandring langs promenaden i Palmabukten var det godt å ta en liten rast på veien med litt avkjølende is!

foto privat

foto privat

På hotellet ble det tilbrakt mange timer i bassenget. Her lærte guttungen også å svømme! Temperaturen lå på mellom 30 og 35 hver eneste dag så det var ganske varmt, men det var ingen luftfuktighet så det var overkommelig. Vi prøvde oss på stranden også, men der blåste det så sinnsykt mye at vi fikk sand i øyne, nese og ører så vi holdt oss heller ved bassenget.

foto privat

foto privat

Her er et bilde av stranden i Palmabukten. Det var veldig fint der, men stranden er vanvittig lang så hvis du har planer om å gå hele promenaden med små barn vil jeg anbefale vogn! Stranden her er også veldig langgrunn med fin sand. Vi hadde i hvertfall en kjempefin tur og ungene maser stadig om å dra tilbake dit selv om de nå er eldre. Anbefaler dette stedet på det varmeste. Turen til Marineland og Western Waterpark gjorde turen komplett (kombitur). Denne turen ble solgt som en dagstur.

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..