Velkommen til Norge!


De fleste har helt sikkert fått med seg saken om den tidligere voldtektsdømte mannen fra Midt- Østen som får NAV- støtte her i Norge og det er helt tydelig at dette har skapt reaksjoner. Slik vedtaket ble fattet av Fylkesmannen i Telemark er det fritt frem for alle og enhver og komme til Norge og få penger til livsopphold og bolig. Uten unntak! Jeg leste også at det ville ta minst tre måneder å få denne mannen ut av landet. Hvorfor det? Går ikke flyet hans før om tre måneder? En skulle jo også tro at en flybillett tilbake til hjemlandet vil koste samfunnet vårt betraktelig mindre enn hva han får i støtte her?

NAV

Vi har også hatt våre problemer med rumenere som bosetter seg overalt i landet. Disse blir riktignok jaget fra sted til sted, men problemene blir ikke løst av den grunn. De får også penger fra NAV ved å selge aviser! Det er liksom bare å stille opp og registrere seg et eller annet sted og så er innpasset klart til å gjøre hva som helst. Hvis Norge skal fortsette å ta inn alt dette og gi støtte til alle, hva vil da skje med de som virkelig trenger støtte men ikke får det? Jeg tenker blant annet på kronisk syke og uføretrygdede mennesker. Dette er mennesker som faktisk ikke får så mye hjelp. Senest i helgen leste jeg om en rumensk familie på 8 som hadde bosatt seg bak Bragernes kirke i Drammen. De står ulovlig parkert og gjør sitt fornødne i naturen og det var dette som skapte reaksjoner som fikk politiet til å vise dem bort.

Hvordan lover og regler fungerer her i landet er ikke lett å forstå seg på, men det er i hvertfall soleklart at vi har penger til overs som vi kan spy ut til kriminelle og ulovlige innvandrere som ønsker det. Når så politikerne blir stilt til veggs om å svare straks på hvorfor dette skjer eller har skjedd, så kan de  plutselig ikke kommentere det. De er forbanna feige og tør ikke å stå for hva de har sagt og gjort. De går rundt grøten og kan ikke gi oss et klart svar og forsvarer det med et eller annet som ikke har noe med saken å gjøre. Er det rart vi ikke har tillit til norske politikere?

Ellers har vi jo også så flotte veier her i Norge, synes du ikke? Det skrikes om penger til veiutbygging overalt og vi trenger nye veier og bedre vedlikehold. Helt klart. Men hvem skal så finansiere dette? Jo, det er vi som betaler årsavgift for å bruke bilen vår på norske veier. Tidligere het det veiavgift, men ble altså byttet ut til årsavgift fordi med dette kunne de forklare hvorfor pengene ikke gikk til veiene våre (jævlig dårlig unnskyldning). Dette fordi at ca 70% av pengene som kommer inn ikke blir brukt til utbygging og vedlikehold av veier, fortau, tuneller osv (kilde: http://www.hegnar.no). Hvor blir det så av resten av pengene her? Nå skal det også settes opp mange nye bomstasjoner rundt blant annet Buskerud for å finansiere dette prosjektet. Kan ikke pengene vi betaler inn i skatter og avgifter forvaltes slik det er ment? Ta en titt på illustrasjonsfotoet under og se om du blir klok….. Ønsker dere et godt valg til høsten og sier bare Velkommen til Norge hvor alt er lov!

Bompenger

En kommentar om “Velkommen til Norge!

  1. Jeg we så lei at alle ressursne går dit de helst ikke skal! Kriminelle og utviste asylskøkere skal UT fortest mulig. Jeg har regjeringen og UDI langt opp i halsen etter to års kamp for å bosette meg her med min amerikanske ektemann, og vi følger lovene til punkt og prikke, og men det er ikke folk som oss som blir prioritet. Siden jeg jobber i media, fikk jeg IKKE fast jobb, men bare vikariat som kunne eller ikke kunne bli fornyet, alt etter som. Selv om jeg tjente not til underholdskravet, kunne jeg ikke bevise «fremtidig» inntekt, derfor fikk mannen min avslag og måtte reise tilbake til USA. Er det rart jeg får en bitter smak av min eget land og de som styrer det?

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..