Stikkord

, , , , ,


Denne dipen/ dressingen bruker jeg til grønnsaksdip, potetgull, hjemmelaget krepsesalat, pizza m.m. og den er superenkel å lage!

bildene er hentet fra google

bildene er hentet fra google

Du trenger 1 boks lettrømme, 2- 3 ss tørket gressløk på glass fra krydderhylla i butikken, 1/3 ts salt, 1/2 ts sitronsaft (jeg kjøper ferdig for da har jeg lenge), 1 stort hvitløksfedd eller to litt mindre. Personlig foretrekker jeg den kinesiske hvitløken som fåes kjøpt i kurver, men da kan jeg ofte ikke bruke hele. De er veldig store, men bedre på smak.

Her er det viktig å finhakke hvitløken og ikke bruke hvitløkspresse. For det første så smaker den mye bedre og for det andre så slipper du svinn som du gjør med presse. Bruker du presse av en el annen grunn, så øk da i hvertfall med 1 fedd hvitløk. Prøv deg frem etter din egen smak.

Bland alt rett i boksen og la den stå ca 30 min før servering. Jo lengre den står, desto sterkere vil den bli på smak. Her i huset er den elsket spesielt til potetgull av barna.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/fc5f7cb7625dc5bc623739b01744329604cbaca8

Reklamer