Vinfavoritter


Har du noen vinfavoritter?

De siste årene har jeg fått mer og mer sansen for rødvin og jeg prøver ofte noe nytt. Ikke alltid det faller i smak, men synes jeg må teste ut litt og jeg har lagt min elsk på italienere. Jeg har ikke gått noe vinsmakekurs, men kunne gjerne tenkt meg det for å lære litt mer om den enkelte vin. Her er et lite utvalg av mine favoritter:

Rødviner

Bildene er hentet fra google

Har du noen favoritter du vil anbefale?

Kommenter gjerne

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..